Parteneri Contact
Aquaponics home
Despre Aquaponics
Sisteme Aquaponics
Realizari
Recomandari
Proiect
Revista
Blog Aquaponics
Aquaponics
Realizari Aquaponics in Romania
Bazele cercetarii in domeniul aquaponics in Romania au fost puse de cercetarile efectuate de un consortiu, condus de I.C.D.I.M.P.H. Horting, din care fac parte I.C.D.E.A.P.A Galati, Societatea Ecologica Aquaterra si Kaviar House. Pentru efectuarea cercetarilor a fost construita prima statie pilot din Romania intr-o sera apartinand I.C.D.I.M.P.H Horting.

Datorita avantajelor pe care le prezinta aquaponics, unul din obiectivele programului de cercetare il constituie implementarea acestui procedeu in ferme horticole sau piscicole. Acest deziderat a determinat efectuarea cercetarilor pe trei sisteme aquaponics, astfel:

- un sistem de capacitate mica, destinat gospodariilor familiale, pentru subzistenta, care a fost realizat dupa modelul creat de Travis W. Hughey.- un sistem de capacitate medie, destinat pentru acoperirea consumului familial si obtinerii unui mic excedent pentru comercializare, care a fost realizat intr-o conceptie proprie prin care s-a urmarit reducerea la maximum a cheltuielilor cu investitia;- un sistem de capacitate mare, care a fost realizat dupa modelul creat de profesorul James Rakocy la University of the Virgin Islands din SUA.

Home - Despre Aquaponics - Sisteme Aquaponics - Realizari - Parteneri - Recomandari - Blog - Contact
Aquaponics 2010 - Toate drepturile rezervate
Site dezvoltat de EEU Software