Parteneri Contact
Aquaponics home
Despre Aquaponics
Sisteme Aquaponics
Realizari
Recomandari
Proiect
Revista
Blog Aquaponics
Aquaponics

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Industrializarea si Marketingul Produselor Horticole Horting (I.C.D.I.M.P.H. Horting) Bucuresti, este un institut de cercetari din cadrul ASAS, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul cercetarilor biologice in spatii controlate, proiectarea si managementul sistemelor de productie, cercetari interdisciplinare fizico-chimice si microbiologice, cresterea plantelor in sera, cercetari economice si de marketing a produselor agro-alimentare, s.a. in domeniul integrarii acvaculturii in cultura plantelor horticole pe efluenti a realizat primul model experimental din tara si colaboreaza in realizarea cercetarilor in acest domeniu cu ICDEAPA Galati, SE Aquaterra si SC Kaviar House SRL.

Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Ecologie Acvatica, Pescuit si Acvacultura (ICDEAPA) Galati, este un institut de cercetare din cadrul ASAS, cu o experienta de peste 30 de ani in cercetare fundamentala si cercetare aplicativa; transferul tehnologic al cercetarii, pescuitul, piscicultura si serviciile anexe; comertul cu ridicata si servicii de intermediere in comertul cu ridicata la peste, crustacee, moluste (import-export, prestari servicii diverse, activitati juridice, de contabilitate si revizie contabila, consultanta in domeniul fiscal, activitati de studiu de piata si de sondaj, consultanta pentru afaceri si management servicii pregatitoare pentru pretiparire, relatii stiintifice internationale, de cooperare si de comert interior si exterior, alte obiective ce decurg din activitatea specifica de cercetare-dezvoltare, in baza clasificarilor CAEN. In cadrul proiectului efectueaza cercetari privind etologia si fiziologia pestilor, cercetari biologice privind cresterea pestilor in conditii de acvacultura intensiva si superintensiva.

Societatea Ecologica Aquaterra, Bucuresti, este o asociatie nonprofit, cu o experienta de 16 ani in domeniul cercetarii biologiei speciilor de pesti, a conservarii biodiversitatii, gestionarii durabile a resurselor piscicole, biomonitoringul apelor, cercetari in acvacultura intensiva si superintensiva, s.a. Are in derulare 6 contracte internationale si 8 contracte nationale. Desfasoara activitati de cercetare , de teren, de evaluare, conservare si salvare a biodiversitatii si in general a speciilor rare de plante si animale. De asemenea, a realizat un complex de cercetare stiintifica (acvariu, terrariu, fluvariu) pentru repopularea speciilor rare de animale acvatice, cercetarea biologiei reproducerii lor. In cadrul proiectului efectueaza cercetari privind cresterii puilor pana la stadiul de juvenil si adult, cand riscurile de supravietuire se reduc ti pot fi mutati in bazine de acvacultura intensiva.

S.C. Kaviar House SRL, Bucuresti este o este o companie privata romaneasca infiintata in 1993 care a in anul 2001 a realizat Statia de Reproducere Artificiala a Sturionilor Isaccea, o statie moderna de reproducere, predezvoltare si industrializare, inspirata de modelul celei de la Woellershof / Bavaria Superioara / Germania in care deruleaza activitati de cercetare stiintifica. In cadrul proiectului efectueaza cercetari privind in reproducerea artificiala a pestilor si de crestere din perioada postembrionara pana la stadiul cand larvele se adapteaza la hrana extravitelina si devin pui.
Home - Despre Aquaponics - Sisteme Aquaponics - Realizari - Parteneri - Recomandari - Blog - Contact
Aquaponics 2010 - Toate drepturile rezervate
Site dezvoltat de EEU Software